دنیای کارآفرینی (۲۴) – تأمین پول و سرمایه

عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما همراهان خوب سایت🌹

جلسه پیش در مورد انتخاب نام کسب و کارمون با هم صحبت کردیم. اینکه برای انتخاب یه نام خوب باید حواسمون به یه سری چیزا باشه. نام مون باید منحصر به فرد، کوتاه، جذاب و به یاد ماندنی باشه. حتماً اسامی رقبامون رو چک کنیم، از دیگران بخوایم اسممون رو تلفظ کنند، یه سرچی تو اینترنت بزنیم ببینیم چی میاد و در نهایت اینکه حواسمون به قوانین ثبت نام و نشان تجاری باشه.

امروز می خوایم راجع به تأمین پول و سرمایه و همراهی دیگران با خودمون با هم گپ بزنیم.

⚡به دنیای کارآفرینی خوش آمدی!⚡

💎 تأمین پول و سرمایه 💎

بعد از نمونه سازی اولیه و آزمون و خطا در روند تولید محصول و قطعی شدن شیوه ی تولید، باید یه برآورد اولیه از هزینه های لازم برای شروع کار، خرید لوازم و … داشته باشیم. باید سعی کنیم تا حد ممکن از هزینه های غیر ضروری کم کنیم و از امکاناتی که داریم استفاده کنیم.

برای تأمین هزینه های اولیه می تونیم از این روشا استفاده کنیم:

🔹 پس انداز شخصی

🔹 قرض گرفتن از اعضای خانواده (پدر، مادر، خواهر، برادر) یا خویشاوندان نزدیک

🔹شریک شدن با دوستان نزدیک به عنوان همکار

🔹 فروختن لوازم کاربردی به عنوان کالای دست دوم

البته راه های خلاقانه ی دیگه ای هم هست که امیرحسین ما از یکی از اونا استفاده کرده:

🖊 امیرحسین بعد از نمونه سازی اولیه و آزمون و خطا، به محصولاتی که به نظرش می تونست نظر مشتری رو جلب کنه، رسید و برآورد اولیه ای از هزینه های ضروری کرد. برای شروع، احتیاج به چیزی حدود ۸ میلیون تومن پول داشت که بخشی ش رو از پس انداز خودش و بخشی ش رو با کمک خانواده تأمین کرد و بقیه ی اون قرار شد با درصدی از فروش محصولات که به کارگاه می پرداخت، تأمین بشه.

یه راه دیگه هم که امیرحسین ازش استفاده کرد این بود که قرار شد در بعضی از موارد که مدیر کارگاه احتیاج به طراحی محصول قبل از ساخت اون داشت، براش اول محصول رو به صورت دستی و بعد در نرم افزار طراحی کنه و به این صورت بخشی از هزینه های اولیه اش تأمین بشه.

💥 تقریباً هیچ کارآفرینی در ابتدای کارش به اندازه کافی پول و سرمایه نداشته و با پس انداز شخصی یا قرض گرفتن از دوستان و آشنایان یا سرمایه گذاری دیگران تونسته منابع مالی خودش رو به دست بیاره.

اگر قرار بود کارآفرین، خودش کلی پول هم داشته باشه، پس هنر متقاعد کردن دیگران برای جذب سرمایه چی می شد؟ 😉 در واقع کارآفرین باید ان قدر به ایده خودش اعتقاد داشته باشه و برای اجراش مصمم باشه که بتونه دیگران رو هم راضی و با خودش همراه کنه.

ان شاءالله در این مورد جلسه بعد بیشتر صحبت خواهیم کرد.

این نوشته را چگونه ارزیابی می کنید؟
  • مفید 
  • عالی 
  • جالب 
  • خسته کننده 
  • به درد نخور 
فروشگاه محصولات ارگانیک اصیل آنلاین

این هم ببینید:

شایستگی های کارآفرینانه

جدول شایستگی های کارآفرینانه

شایستگی های کارآفرینانه مبحثی است که اخیراً به آن توجه ویژه‌ای شده است. جدولی که در اینجا آمده است این شایستگی ها را به طور مختصر لیست کرده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *