سلام ☺
صبح بهاری تون به خیر و شادی باشه ان شاءالله 😉
در آخرین مطلبی که در کانال گذاشتیم در مورد این صحبت کردیم که برای ایده یابی باید چه کار کنیم و ۸ نکته در این زمینه مطرح کردیم که قرار شد مورد ۸ ام را بیشتر باز کنیم.
⚡به دنیای کارآفرینی خوش آمدی!⚡
💎 ایده یابی💎
🖊 امیر حسین پایه یازدهمه و دوست داره تو رشته معماری ادامه تحصیل بده. از بچگی علاقه زیادی به طراحی داشته و هر چیزی رو که گیر می اورده، طراحی می کرده. امیر حسین و برادر کوچکترش رضا هر دو به معماری ساختمان و دکوراسیون داخلی علاقه دارن.
امیر حسین دوس داره قبل از این که وارد دانشگاه بشه، تو این زمینه تجربه عملی پیدا کنه، چرا که همیشه پدرش تجربه ی عملی رو بر درسای تئوری ترجیح می ده و اونو همیشه تشویق می کنه که در کنار درس، کار کنه.
امیر حسین می خواد در این زمینه طرح هایی برای آپارتمان های کوچیک امروزی بکشه که بیشترین استفاده رو از فضاها ببره. هم چنین لوازم چوبی منزل به گونه ای طراحی بشن که چند کاره باشن.
🔔 یادآوری 🔔
می تونید از روی ایرادهای فعالیت های دیگران، ایده ی خود را طوری طراحی کنید که اون ایراد رو نداشته باشه. می تونید شکایت های مشتریان رو بشنوید و ایده ی خودتون رو طوری طراحی کنید که به آن شکایت ها پاسخ بده.
❇ تمرین ❇
فعالیت مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید و از اینترنت هم کمک بگیرید.
مثلاً شما علاقه ی زیادی به کاشت گیاهان آپارتمانی دارید، بهترین شرکت های ارائه و لوازم رو در این زمینه جستجو کنید. شیوه ی کاری آن ها را بررسی کنید. به نظرتون اونا چه ضعفا و کاستی هایی دارن؟ با بررسی بیشتر ببینید مشتریان شان چه شکایات ها و اعتراضاتی دارن.
حالا طوری ایده پردازی کنید که بتونید به این ضعف و خطاها پاسخ بدید.
اما توجه داشته باشید که قبل از هر چیزی همان طور که قبلاً همش بهش اشاره کردیم، باید به موضوع مورد علاقه خود اشراف داشته باشید. چند نمونه از راه های کسب اطلاعات رو اینجا براتون می گیم:
✳ راه های کسب اطلاعات ✳
۱- مطالعه و یادگیری
مطالعه کتاب هایی راجع به مبانی و اصول اولیه موضوع و هم چنین داستان های زندگی افراد پیشکسوت در زمینه مورد علاقه (قرار نیست عین اونا باشید و کارایی که اونا کردند رو کپی کنید، فقط می شه به عنوان الگو یه نگاهی به زندگی این افراد هم انداخت و حتی ازشون ایده گرفت!)
۲- جستجو کردن در اینترنت
اینترنت محلی عالی برای آشنایی با روش ها و تکنولوژی های روز دنیا و دیدن نمونه کارهای دیگران و بهینه کردن ایده تون هست. البته افرادی که زبان انگلیسی شون قوی تره، به منابع غنی تری هم دسترسی دارند. چه بخواهیم چه نخوایم امروزه زبان علم، انگلیسی است.
۳– مشورت با دیگران
برای کسب اطلاعات تجربی و واقعی بهتره با افراد خبره و با تجربه در این زمینه مشورت کنین و بیشتر با کار اونا آشنا بشید و یاد بگیرید کار خودتون رو چطوری شروع کنید، خلأهای بازار رو بشناسید و از نیازهای مردم هم مطلع شوید.
از افراد موفق بخواین خاطرات شون رو از انجام کارها و پروژه های مختلف در این زمینه به شما بگویند، از موفقیت ها و شکست های خود بگن و شما را با چالش های حوزه مورد علاقه تون آشنا کنن. از تجربه های عملی و و اقعی دیگران بهترین درس ها را می تونید بگیرید.
ادامه اش ان شاءالله جلسه بعد
تا اون موقع
علی یارتون 😊