وقتی ما بدونیم تو چه فضایی داریم وارد میشیم، آمادگیمون بیشتر میشه، سوء برداشتهامون کمتر میشه و فضا برای درک بیآلایش مطالب بازتر میشه و اون وقته که میتونیم در خلوت خودمون آزادانه در مورد آن مطالب بیندیشیم و به آنچه رسیدیم در حد وسع خودمون با توجه به شرایط موجود عمل کنیم.
علی ملاباقر سرپرست تیم سبک زندگی ارزشآفرینانه
↓در مورد آداب ارتباطات به خصوص در دنیای مجازی بیشتر بدانیم↓
مشترک موردنظر کجاها در دسترس تر است؟
کجا به همکارم پیام بدم بهتره ؟ تو واتساپ، تلگرام، اینستاگرام یا بهش پیامک بدم؟ اصلاً چطوره بهش ایمیل بزنم؟ نه بذار همین الان بهش زنگ بزنم ولی آخه …
قوانین دورکاری و کلاس آنلاین به خصوص واسه اونا که رو مخن!
قوانین دورکاری و کلاس آنلاین: کدوم اپلیکیشن؛ چه ساعاتی؛ پیامهای گروهی؛ نحوه احوالپرسی؛ میزان و محتوای ویس؛ تایپ کردن؛ تعداد افراد گروه
۲۰ نکته درباره آداب حضور در شبکه های اجتماعی و ابزارهای ارتباطی
نکاتی پیرامون عکس پروفایل؛ نام و آی دی؛ شخصیت مجازی و حقیقی؛ بیوگرافی؛ پیغام شخصی و گروهی؛ پست مرتبط و نامرتبط؛ حریم خصوصی
چطور در دنیای مجازی با استاد خود صحبت کنیم؟
اخیراً رایج شده که دانشجویان همان طور که با دوستان خود صحبت میکنند یا با آنها در شبکههای اجتماعی ارتباط برقرار میکنند، به همان سبک هم به استادشان پیام میدهند که این امر …
بیست نکته مهم در مورد چگونگی کار با ایمیل (ویراست دوم)
مقدمه ویراست دوم بعد از توزیع این نوشته بین دوستان و دانشجویان گرامی و دریافت بازخورد از این عزیزان، مشخص گردید که این مهارت بیش از آن که نگارنده تصور می کرده، مورد نیاز افراد به خصوص دانشجویان رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات بوده است. از طرفی مواردی دیگر نیز به ذهن اینجانب رسید …